Velkommen

I denne bloggen hadde vi tenkt å gi lyd fra oss mens vi er på tur. Vi kommer til å poste litt bilder, skrive ned noen inntrykk og annet som ellers måtte falle oss inn.

Det kan jo godt være at det tar litt tid mellom hver gang vi poster noe nytt. Men til vårt forsvar, må det jo sies at det blir kanskje ikke så lett å få tid til bloggskriving når mesteparten av tiden vil bli brukt på stranden, under vann, over vann og på spennende oppdagelsesreiser.

Vi snakkes, hilsen Tonje og Kim

torsdag 15. mai 2008

Thailand og Filippinene

Etter en lang reise fra Mexico, motte vi endelig gjengen fra Norge i Bangkok. Iselinn, Kairon, Petter, Thomas, Malou, Lars-Arne og Helene. Der var vi et par dager for vi besokte Aoy og familien sitt hus i Huai Taleng. Der feiret vi Song Kran, den Thailanske nyttarsfeiringen. Det var kjempeartig. Vann- og pudderkrig tre dager til ende. Vi fikk fantastisk oppvartning av Aoy og familien. Fikk servert tradisjonell thailansk mat og fikk et inntrykk av dagliglivet pa bygda.

Pa oya Koh Chang motte vi Oyvind, Mona, Adene og Terje. Vi var litt av en gjeng...Her slappet vi av, not solen, dykket, spiste, drakk og var syke. Da var det betryggende med Hotline til Rikshospitalet...Hehe.

Sa dro vi til Cebu i Filippinene. Der var vi et par dager for vi dro videre til Thomas og Malous hus i General Luna pa oya Siargao i Mindanao. Det var idyllisk plassert i strandkanten. Ogsa her fikk vi utmerket oppvartning. Vi hadde fatt leid inn kokker og hushjelper, sa vi levde som konger. Man kan fort bli vant til et slikt liv. Vi badet, dykket, sa pa hanekamp, var pa bat og biltur.

Etter at flesteparten hadde reist, var Kim og jeg igjen pa oya nesten en uke til sammen med Malou og Thomas. Vi koste oss veldig. Vi kunne godt blitt enda lenger, men da var det pa tide a komme seg videre for a ordne reise og visum til Kina. I tillegg sa begynte det a bli litt for mye sol og varme. Sa det var deilig a komme tilbake til Cebu hvor vi kunne tilbringe tid pa shoppingsenter og restauranter med aercondition. Her tilbringer vi resten av tiden til vi reiser til Kina den 18 mai.